BOSCH INTUVIA PLLATINUM DISPLAY 1270.020.906

 129,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 34424 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Bosch Intuvia Display biedt maximaal gebruiksgemak met een eenvoudige bediening via een aparte bedieningseenheid. Deze display Bosch Intuvia is ideaal voor op reis, zowel binnen- als buitenlands! Zelfs wanneer de Bosch Intuvia display van uw e-bike is verwijderd, kan alle belangrijke informatie zoals de totale afstand worden weergegeven. 

Het Bosch Intuvia Display is onder alle lichtomstandigheden goed af te lezen en de e-bike Bosch fietscomputer kan eenvoudig en intuïtief worden bediend. Dankzij de aparte bedieningseenheid blijven je handen te allen tijde veilig aan het stuur, terwijl u door het schakeladvies altijd in de juiste versnelling trapt. Dit bespaart en vergroot het bereik van uw fietsaccu. Met deze Bosch fietscomputer display elektrische fiets heeft u alle rijgegevens altijd goed in beeld. Verder zijn de verschillende standen die kunnen worden geactiveerd de volgenden: Off, Eco, Tour, Sport, en Turbo. 

De Bosch Intuvia display heeft een ingebouwde USB-poort waarmee u bijvoorbeeld uw smartphone tijdens het rijden op de elektrische fiets kunt opladen. 

De Bosch display fiets Intuvia is compatibel met alle display houders in het midden van het stuur.   

Extra informatie

EAN

Merk