Aanbieding!

SPANNINGA HALO XELW ACHTERLICHT 6-48VDC 50MM RICHTINGAANWIJZER IN BOX

Oorspronkelijke prijs was: € 71,10.Huidige prijs is: € 56,88.

21 op voorraad

Beschrijving

OMSCHRIJVING

De nieuwste toevoeging aan de Spanninga collectie: de HALO. Deze innovatieve serie achterlichten heeft een uniek ultracompact ontwerp met vloeiende organische lijnen en een geïntegreerde Z-reflector. De HALO-serie is ontworpen met een modulaire aanpak in gedachten, wat resulteert in een uniform concept dat geschikt is voor montage op zowel de bagage drager als het achterspatbord.

Highlights
Deze krachtige achterlamp levert een ongelooflijk effectieve lichtbundel naar achteren en opzij. Dankzij de geïntegreerde Z-reflector en COB LED-technologie levert de HALO helderder, duidelijker en beter zichtbaar licht dan ooit tevoren.

Functies en prestaties
Met een zichtbaarheidsafstand tot 500 meter van alle kanten en een krachtige lichtstraal van 8 Candela zorgt deze achterlamp ervoor dat naderend verkeer op een veilige afstand wordt gehouden. De ronde vorm van de HALO zorgt voor een 360-graden zichtbaarheid, waardoor het de perfecte achterlamp is voor elke fietser. Het slanke en moderne ontwerp past bij compacte bagagedragers met een boutafstand van 50mm en voegt een vleugje stijl toe aan elke fiets.

De dynamo-versie van de HALO is voorzien van de innovatieve Standlicht functie. Deze functie biedt extra veiligheid. De lamp brandt namelijk nog 4 extra minuten nadat je stopt met fietsen.

De e-bike versie van de HALO is uitgevoerd met met de innovatieve Stoplicht functie. Deze functie verbetert de veiligheid van e-forenzen, omdat er namelijk een heldere en veilige straal van 19 candela wordt geproduceerd als de fietser vertraagt, remt en stopt in het verkeer. De functie wordt geactiveerd bij een snelheidsverandering (vertraging) van ongeveer 1,25-1,5 m/s, wat resulteert in een zichtbaarheidsafstand van 750 meter.

Geschikt voor fietsen met dynamo (XDS) en e-bikesystemen van 6-48VDC (XE, XEr)

De HALO voldoet aan de Duitse, Deense en Nederlandse wet (XEr). De XDS- en XE-versies voldoen ook aan de Franse wet.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
VERSIES XDS, XE, XEr
LICHTBRON Rode COB LED > 8 Cd
19 Cd Stoplicht (XEr)
VOEDING Dynamo (XDS)
E-bike 6-48VDC (XE, XEr)
ENERGIEVERBRUIK 1 Watt (XDS, XE)
1,6 Watt Stoplicht (XEr)
AUTONOMIE –
BATTERIJ-LAAD-INDICATOR –
FUNCTIES Standlicht (XDS)
Stoplicht (XEr)
GEWICHT > 30 gram (XDS)
30 gram (XE)
30 gram (XEr)

Extra informatie

EAN

Merk