WITTKOP ZADEL MEDICUS PRO 6.1 GELL HEREN 999351201

 29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 27866 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

In tegenstelling tot de normale wittkop medicus pro heeft dit zadel als enige voorgevormde en verbeterde gelpads. Dit zorgt ervoor dat u nog meer comfort ervaart dan dat u gewend bent! Het zadel voelt gelijk prettig en comfortabel aan. Ook het zadeldek is verbeterd door middel van beter/gladder materiaal. U merkt gegarandeerd het verschil met de normale wittkop medicus fietszadel variant.

Wittkop heeft na veel onderzoek deze zadelvorm ontworpen speciaal voor mensen met rug en andere gerelateerde klachten. Wittkop heeft het zadel ontwikkelt samen met sport-orthopedische specialisten waaronder Dokter Torsten Werlich ( meer dan 20 jaar ervaring in gewrichten-chirurgie, sport orthopedie en kinder orthopedia ). Als u geen klachten heeft is het zadel natuurlijk alsnog geweldig omdat dat natuurlijk zo moet blijven! Dit is de Pro versie van de Wittkop medicus zadels, in tegenstelling tot de normale versie heeft de medicus pro voorgevormde gelpads en een glad bovendek. Dit zorgt ervoor dat u nog meer comfort ervaart dan dat u gewend bent! Het zadel voelt gelijk prettig en comfortabel aan.

Het unieke Form and function concept

Het van oorsprong Italiaanse product is handgemaakt in Italië. Deze zadels hebben alle mogelijke aandacht gehad waar mogelijk. Dit nieuwe soort zadel onderscheidt zich voornamelijk in het zo genoemde ”Form and Function” concept. Dit concept houdt rekening met alle mogelijke bewegingen die u kunt maken op de fiets. Het zadel is in drie delen verdeeld die alle bewegingen zo goed mogelijk opvangen!

De voorzone van het zadel, ook wel de voorste balanszone genoemd, heeft een specifieke gekoppelde uitloop van vorm. Hierdoor is er meer contact met de fiets en wordt de fietspositie stabieler.

De middenzone van het zadel, ook wel de midden dynamische zone genoemd, heeft een driehoeksvorm in het midden van de zadel. Dit ontlast bepaalde spieren in de onderrug. Zorgt voor minder druk.

De achterzone van het zadel is afgestemd op de optimale demping. Doordat dit zadel de demping van heuvels/hobbels etc. opvangt in zeer hoge mate komt deze belasting niet op uw rug en andere spieren aan. Ook heeft de achterzijde dynamische gewichtaanpassing. Het gewicht wordt goed onderverdeeld over het zadel. Nog een bijkomend voordeel is dat dit zadel een nauwer contact heeft met de fiets zelf.

Het zadel is handgemaakt (van hoogwaardig materiaal) , medisch ondersteunt, en ontlastend voor de spieren. Geschikt voor zowel een e-bike als een normale stadsfiets.

Extra informatie

EAN

Merk